Corn Bread

American Corn Bread
Ca 10 personer
Tid ca 60 min

Du behöver:
125g Smör + lite till att smörja formen
1,5 dl Socker
2 Ägg
2,5 dl Lättfil
1 tsk Bakpulver
2,5 dl Vetemjöl
2,5 dl Majsmjöl
1 tsk Salt

Gör såhär:
- Sätt grillen på ca 175-180°C.
- Smörj en ugnssäker form på 
  ca 20 x 20 cm, 

- Smält smöret och blanda i sockret. Vispa ihop äggen med smörblandningen. Blanda filmjölken med bakpulvret. Vispa ner detta i ägg- och smörblandningen.
- Rör till sist ner vetemjöl, majsmjöl och salt. Rör till en jämn smet. Bre ut i den smorda formen och tillaga på grillen 30-40 minuter med indirekt värme.
Skär brödet i rutor strax före servering.