Är säsongen slut nu?

04.09.2017

För många är det snart dags att stoppa undan grillen för året för att vänta tills det att vi har mer ljusa än mörka timmar på dygnet igen.
För oss på VxO Grill & BBQ är det lite lugnare med event från oktober och framåt men höst och vintergrillning är nästan den roligaste tiden att grilla.

För er som dock ska plocka undan er grill tänk på att rengöra den grundligt och se till att allting är tort innan ni stuvar undan den.
YES Diskmedel fungerar utmärkt med varmt vatten och en disksvamp för att rengöra både utsidan och insidan.
Om ni lägger tid på att rengöra grillen innan ni ställer undan den har ni igen det när det blir dags att plocka fram den igen, Ni förlänger även livstiden på er grill. Ett tips efter rengörning kan vara att "elda ur" den ordentligt för att allt verkligen ska vara tort. Ni kan använda vanlig ved eför detta tänk bara på att det blir extremt varmt med vanlig ved.

VxO Grill & BBQ har självklart öppet för bokning året runt och missa inte chansen att beställa julskinka, Tjocka revbensspjäll och köttbullar till Julbordet (mer om detta i senare inlägg).
Närmast nu väntar en hel del företagsevent och bröllop som vi ser fram emot och självklart även VM i Grill & BBQ i Oktober.