Våren är här!

27.03.2019

Nu gör våren intrång på allvar och vi kan lite här och var känna den härliga doften av grillrök i luften!På VxO Grill och BBQ går vi för fullt med alla förberedelser inför vårens och sommarens event.
Kalendern börja sakta men säkert fyllas på och vid sidan om eventen som vi älskar så planeras tävlingar för fullt.Vi kommer att delta i Svenska mästerskapen i Hamburgare den 1 September, SUPERKUL!!
Det blir annorlunda mot vad vi är vana vid i tävlingssammanhang men vi ser verkligen fram emot detta och hoppas på att arrangörerna får ihop ett riktigt toppen event! En av domarna är Johan Jureskog som även kallas för Sverige okrönte köttkung.VI har vissa event som redan är färdigplanerade..typ.
Nu på Lördag 30/3 står vi utanför Växjö Ishall och grillar burgare till förmån för Växjö Konståkningsklubb som arrangerar tävling med ca 140 åkare, i samband med detta är det även Bomässan i Växjö på samma ställe så vi hoppas på många hungriga besökare!Vi kommer att var med och bidra när Fellesson i Växjö har sin årliga Byggmässa, super kul att få komma tillbaka till en kund igen.Solar kommer att servera en "hemlig" meny till hantverkare och kunder under våren och även Skanska kommer köra Event ihop med oss i Kalmar och Växjö som vi är supertaggade på!Vi kommer tillbaka till Hovmantorp veckan efter midsommar och står vid grillarna under marknaden dagen när det är marknad sen öppnar vi upp igen lagom till det att öltältet öppnar grindarna för en kväll/natt full med aktiviteter.


På tal om tävling så kommer vi bland annat att åka till Finland och tävla i sommar, super kul när det inte är så långt att åka! Mer uppdateringar kommer så håll koll på Facebook https://www.facebook.com/vxobbq/ och Instagram @vxo_bbq för de senaste uppdateringarna.Självklart är vi fortfarande ÅF för BroilKing och Sumo så bara hojta till om ni behöver uppdatera er grillpark. Vi har allt från kompletta grillar till såser, kryddor och kol av högsta kvalité