Med Kamado Sumo Cast Iron Chicken Roaster kan du grilla kyckling eller kalkon direkt på grillen. Häll ditt öl eller annan dryck i behållaren för att ge ett ännu saftigare och mer smakfullt kött. Ställ kycklinghållaren på grillen så att vätskan förvärms i ca 10 minuter. Sätt kycklingen på stativet och koka den tills bröstköttet når cirka 75°C innertemp. Ta bort den från grillen, låt den vila i 10-15 minuter och servera den! Är förbehandlad med non-stick beläggning som ger en enkel rengöring. Den fungerar att använda på alla spishällar så att du kan laga alla läckra recept du vill.
Beskrivning
SKÖTSELRÅD FÖR DINA GJUTJÄRNSPRODUKTER
- Diska gjutjärnen för hand med vatten och mild tvål eller enbart vatten.
- Torka snabbt och noggrant av med en luddfri trasa eller pappershandduk.
- Gnid in produkten med en skvätt vegetabilisk olja, helst medan gjutjärnet fortfarande är varmt.
- Förvara på en torr plats.